Jeugdtheater - Theater voor de Kleine Luyden

From the blog

Kinderfestival op Bevrijdingspop grotendeels rookvrij

roken-is-zooo

Op initiatief van KWF Kankerbestrijding, die maandag 5 mei aanwezig zijn op Bevrijdingspop Haarlem, is er een rookvrije zone op het terrein waar het kinderfestival plaatsvindt. Dit alles heeft te maken met hun campagne: ‘roken is zooo helden op sokken.’

Rookvrije helden

Het terrein wordt grotendeels rookvrij gemaakt (er mag alleen gerookt worden op de gemarkeerde plekken) om het goede voorbeeld aan kinderen te geven. Daarnaast lopen er levensgrote rookvrije helden rond waar de kinderen mee op de foto kunnen en worden mensen die de ‘hall of heroes’ bezoeken in het zonnetje gezet. Uiteraard staat het KWF ook met een stand op het terrein waar men informatie kan vinden over kankerpreventie of het worden van een vrijwilliger voor KWF.

Wat is er te doen?

Naast de gebruikelijke activiteiten heeft het kinderfestival op Bevrijdingspop een aantal leuke artiesten die komen optreden en natuurlijk mogen de kinderen ook meedoen met het een en ander! Zo geeft Lydias Dance Center een dance workshop plus optreden en is er een percussie workshop van Zwaanswijk Percussion. Hakim de Grote Poepshow komt langs en Femke Meines (bekend van het Junior Songfestival 2012) geeft een optreden. Kids dj Jack zorgt voor een knallende afsluiter van het festival.

Femke Meines treedt ook op tijdens het kinderfestival!

Femke Meines treedt ook op tijdens het kinderfestival!